LAD OS HJÆLPE MED DIN KLOAK

Telefon:: 66 12 06 07 - Døgnvagt:: 20 27 96 07 - ​​E-mail:: ncj@ncjohansen.dk

N.C. Johansen & Søn Aps er en erfaren virksomhed, der kan hjælpe dig med mange kloakservices. En af disse er strømpeforing, som vi gør billigt og effektivt. Vi har specialiseret os i strømpeforing og renovering af ledninger.

Vi kan klare mange kloakrenoveringer uden, eller med minimalt opgravning, på grund af vores moderne udstyr. Det betyder at vi kan løse dine problemer hurtigt, uden at genere dig som kunde.​

Virksomheden har eksisteret i over 140 år, hvilket har givet os stor viden og erfaring på området, hvilket kommer vores kunder til gode. Det betyder nemlig, at vi ved hvor vigtig personlig kontakt og kundeservice er. Samtidig gør det os bedst til prisen.

Vores services inden for strømpeforing indebærer flere områder og med vores viden og erfaring, kan vi helt sikkert hjælpe dig hurtigt og effektivt:

  • Strømpeforing op til Ø 300 mm
  • Punkt reperationer med partliner fra ø 50 - 600 mm
  • Afpropninger og rottepropper
  • Åbning af grenrør og fræsning af aflejringer

Vi har specialiseret os i strømpeforing og renovering af ledninger i dimensioner fra 75 – 300 mm. Det betyder at N.C. Johansen & Søn kan hjælpe dig med langt de fleste opgaver og løse dem på optimal vis.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, eller hvis du har brug for hjælp.

Strømpeforing under kontrolordning

Vi har stor fokus på kvalitet og derfor udføres alle vores strømper under kontrolordningen.

Vi installerer Easy liner under Peter Meyer A/S og optagelses bevis kan ses her kontrolordninger.dk

For at kunne løse ethvert komplekst problem, har vi 2 moderne lastbiler og 4 erfarne operatører, der har strømpeforing efter NO-DIG, som deres hovedområde.

N.C. Johansen & Søn operer i hele Danmark, så hvis du har brug for strømpeforing i dette område, er vi klar til at hjælpe. Vi har mange forskellige kunder og henvender os mod alle, lige fra private, virksomheder, offentlige institutioner etc.

N.C. Johansen & Søn kan ligeledes hjælpe dig, på mange andre områder. Således foretager vi spuling af kloakker, renovering af kloaksystemer og meget mere.

Så hvis du har problemer med kloakken eller stoppede afløb, må du endelig kontakte os. Vi løser problemet hurtigt og effektivt, til en ganske fornuftig pris.​

​Lad os besvare dine spørgsmål

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan også altid ringe på: 66 12 06 07.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lad os høre fra dig i dag​

Står du med nogle spørgsmål, så kan du altid kontakte os.

Vi er altid klar til at hjælpe dig.​

​Kontakt os

Højager 22

5270 Odense N

Telefon: 66 12 06 07

E-mail: ncj@ncjohansen.dk

CVR: 81252017

VI MEDLEM AF