Data & Administration

Så er vi klar

Vi er allerede i fuld gang med at udføre ordrer, og vi har sendt en pæn mængde tilbud ud til interesserede kunder, der har henvendt sig.

Vi tilbyder nye data håndteret med mange års erfaring, samlet og præsenteret på en ny måde, der gør den viden værdiskabende og brugbar også for de økonomisk funderede beslutningstagere.

Alle faser og opgaver i en kloakvirksomhed fører data med sig. Disse data bruger vi aktivt til at rådgive både private og virksomheder om tiltag, der kan begrænse potentielle skader på ledningerne. Jo før man kan gribe ind – des billigere kan det renoveres. Det skyldes at man ikke skal grave, men kan løses som no-dig-løsning, hvor man strømpeforer ledningerne i stedet for.

Produktblade

Drift- og veligeholdelsesplan
Forebyg rotteplage og kloakbøvl
Undervandsdrone

Historie

Vores søsterselskab N.C. Johansen og Søn ApS er en virksomhed med over 150 års erfaring i spildevandsledninger. Vi har specialiseret os i at udføre no-dig og strømpeforinger, og vi er en af få virksomheder, som er med i ”kontrolordning for ledningsrenovering”. Det er en garanti til vores kunder for, at arbejdet udføres efter bogen og er underlagt kontrol af udførelse og kvalitetssikring.

Vi har de senere år valgt at investere i ny teknologi og specielt udstyr til avanceret strømpeforing for at kunne tilbyde en sammenhængende rådgivning, der giver ekstra værdi. En rådgivning, som vi kalder ”sund fornuft under jorden”, og som er rettet mod spildevandsledninger.

Samtidig tager vi også bestik af og højde for udfordringer over jorden. Det giver os muligheden for i vores rådgivning at komme hele vejen rundt under sloganet ”sund fornuft både under og over jorden

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi har stor ekspertise når det gælder data

Henrik Borup Jeppesen

Direktør

KONTAKT INFO

  • +45 51 50 02 40

  • hbj@ncjohansen.dk

Vi er medlem af