LAD OS HJÆLPE MED DIN KLOAK

Telefon:: 66 12 06 07 - Døgnvagt:: 20 27 96 07 - ​​E-mail:: ncj@ncjohansen.dk

Vores historie

Det hele begyndte i 1869 hvor Niels Christopher Johansen d. I. rejste til Odense for at starte et brolæggerfirma. På det tidspunkt havde Odense vokseværk og der var gang i udviklingen.
Niels d. I., som var søn af en skibstømrer, drev virksomheden frem til sin død i 1906, hvor hans to sønner, Carl og Niels Christopher Johansen d. II. overtog forretningen.

Niels d.II. var født i 1871, og overtog senere hele virksomheden da Carl startede sin egen forretning. Niels d. II. fortsatte med at drive virksomheden frem til sin død i 1928, hvorefter hans søn, Niels Christoffer Johansen d. III. født i 1903, overtog.

Niels d. III. var oprindeligt udlært smed og maskinarbejder på Thrige. Efter sin læretid rejste han til Amerika for at arbejde, men vendte hjem og overtog virksomheden da hans far døde i 1928.

På det tidspunkt var Peter Hansen ansat som formand i firmaet, men blev nu kompagnon og hjalp Niels d. III. med at drive virksomheden. Senere forlod Peter Hansen virksomheden og startede sin egen forretning.
Niels d. III. drev virksomheden frem til 1970, hvor hans søn Bent Johansen, født i 1940, overtog. Niels d. III. døde i 1980.

Bent Johansen blev udlært tømrer og kom derefter ind i firmaet i hvor han tog kloakmestereksamen. Han overtog virksomheden i 1970 og førte den frem til 1997. Der overdrog han formelt ledelsen sine to sønner, Kim og Jan Fournaise Johansen, men fortsatte i virksomheden frem til sin pensionering i 2002.​

Både Kim og Jan arbejdede lejlighedsvis i virksomheden under deres skoleuddannelse og har således været med i virksomheden i mange år. Efter skolen tog de begge en håndværksmæssig uddannelse, Kim som murer, Jan som tømrer. De arbejdede begge i en periode inden for deres fag, før de startede op i virksomheden på fuld tid i starten af halvfemserne. De er begge autoriserede kloakmestre.

Det bringer os frem til hvor virksomheden står i dag

I dag spænder virksomheden over et bredt fagligt område.

Vi er specialiseret indenfor mindre kloakerings opgaver, rensning, reparation og ny etablering, typisk i dimensioner op til 200 mm. kloakrør. Derudover udfører vi mange andre entreprenør opgaver som de kan læse under Vore specialer.

Gennem årene har vi opbygget et gensidigt tillidsforhold hos mange forsikringsselskaber og udfører derfor mange reparationer i forbindelse med forsikringsskader. Derudover udfører vi meget arbejde for lokale boligselskaber og samarbejder med mange lokale vvs-installatører, murere mm.​

​Lad os besvare dine spørgsmål

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan også altid ringe på: 66 12 06 07.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

​Kontakt os

Højager 22

5270 Odense N

Telefon: 66 12 06 07

E-mail: ncj@ncjohansen.dk

CVR: 81252017

VI MEDLEM AF