LAD OS HJÆLPE MED DIN KLOAK

Telefon:: 66 12 06 07 - Døgnvagt:: 20 27 96 07 - ​​E-mail:: ncj@ncjohansen.dk

Kloakker er et vigtigt område der skal fungere. Det er N.C. Johansen & Søn Aps med til at sikre, gennem vores dygtige medarbejdere og moderne udstyr.

Vi har over 140 års erfaring med at servicere kunder og kan helt sikkert også løse din kloakeringsopgave. Vi har opbygget en stor viden gennem vores gamle virke og det betyder at vi ved præcis hvordan man løser de mest komplekse opgaver, på bedste vis.​​

Vores kerneydelse er kloakering og vi har specialiseret os i mindre kloakerings opgaver, i dimensioner fra 100 – 300 mm. Det dækker de fleste kloaksystemer på privat grund, men vi kan ligeledes hjælpe i andre dimensioner.

Vi kan hjælpe på mange områder, når det kommer til kloakering og følgende er nogle af de services vi tilbyder:

  • Reparation, ny etablering og renovation vha. NO-DIG
  • Udskiftning og etablering af fedtudskillere, Olieudskillere, samletanke og sandfangs brønde mm.
  • Montering af højvands slukkere, pumpebrønde
  • Etablering af Omfangdræn

Har du en kloakerings opgave skal du endelig kontakte os, så skal vi nok rådgive dig om den bedste løsning, så vi kan få det løst hurtigt og effektivt.​

Professionel kloakering

Kloakering er en bred betegnelse, men N.C. Johansen & Søn Aps dækker langt de fleste kloakerings opgaver og kan løse dem professionelt, via vores mangeårige erfaring i branchen.

Man skal ikke undervurdere betydningen af, at få udført professionelt kloakarbejde, for konsekvenserne kan være fatale. Det er derfor en god idé at vælge firmaer, med mange år i branchen, som virkelig ved hvad de laver.

Hvis du vælger at kontakte os, vil du altid kunne få et gratis tilbud på opgaven, ligesom vi gerne giver dig god vejledning. På den måde er du sikker på at træffe det rette valg.

I alle vores opgaver, lægger vi stor vægt på personlig kontakt og god kundeservice, så vores kunder føler sig trygge og tilfredse. Samtidig er vores viden og erfaring med til, at vi kan udføre mange opgaver effektivt, uden besvær for dig som kunde.

Vi henvender os til både virksomheder, institutioner og privat, så alle er velkommen til at kontakte os og er altid klar til at rådgive og tilbyde vores hjælp.​

​Lad os besvare dine spørgsmål

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan også altid ringe på: 66 12 06 07.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

​Kontakt os

Højager 22

5270 Odense N

Telefon: 66 12 06 07

E-mail: ncj@ncjohansen.dk

CVR: 81252017

VI MEDLEM AF