Kloakservice

Tilfredse kunder

I N. C. Johansen lægger vi, i alle vores opgaver, stor vægt på personlig kontakt og god kundeservice, så vores kunder føler sig trygge og tilfredse. Det gør vi ved at være klare og tydelige i vores dialog med kunderne. Det både være sig den mindre private kunder, men også større entreprenøropgaver.

Samtidig er vores viden og erfaring med til, at vi kan udføre opgaver effektivt og i en god kvalitet, uden besvær for dig som kunde.

Vi henvender os til boligforeninger, virksomheder, institutioner og private. Alle er velkommen til at kontakte os og vi er altid klar, til at rådgive og tilbyde vores hjælp.​

Få et GRATIS tilbud

Udfyld nedenstående formular,
så vender vi tilbage til dig inden 24 timer

  Kloakering

  Kloakker er et meget vigtigt område der SKAL fungere. Det er N.C. Johansen med til at sikre, gennem vores fagligt dygtige medarbejdere og moderne udstyr.

  LÆS MERE

  TV Inspektion

  I 2016 er vi blevet optaget under DTVK for at være med til, at hæve standarden på TV-inspektion og stille vores kunder bedst muligt.

  LÆS MERE

  Strømpeforing NO-DIG

  N. C. Johansen er specialiseret i strømpeforing og renovering af ledninger i dimensioner fra 75 – 300 mm. Vi er optaget i kontrolordningen NO DIG. Det betyder at kunden altid er sikker på kvaliteten af strømpens holdbarhed.

  LÆS MERE

  Rensning og spuling

  Et af de områder vi kan hjælpe dig med, er rensning, spuling og slamsugning af kloakker, med en diameter fra 20 – 1000 millimeter.

  LÆS MERE

  Vi er medlem af