Rensning og spuling

Rensning og spuling

Vores spuleroperatører vil altid være behjælpelig med at rådgive dig og samtidig foretage rensning og spuling, hurtigt og professionelt.

N. C. Johansen & Søn gør meget ud af at løse opgaver til vores kunders tilfredshed. Det betyder at vi altid arbejder ud fra et ønske om effektivt at rense og/eller spule med færrest gener for vores kunder.

Vi holder til i Odense, og operer primært på Fyn, hvor vi har vores primære kundegruppe. Det skal dog ikke afholde dig fra at kontakte os, uanset hvor du er bosat i landet og måtte have brug for rensning og spuling.​

Slamsugning hop privat kunde

Former for rensning og spuling

Der findes flere former for rensning og spuling der kan benyttes, afhængigt af hvilket problem der skal løses. Vi kan hjælpe dig med alle former for rensning og spuling, hvilket inkluderer følgende:

  • Spuling af kloak og fræsning af aflejringer
  • Rodskæring
  • Rensning af køkkenafløb, gulvafløb og faldstammer
  • Oprensning af tagbrønde, vaskeribrønde og andre brønde
  • Tømning af fedtudskillere
  • Slamsugning

Vi kan derfor hjælpe dig på en lang række områder, og du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Det kan til tider være svært at identificere problemet og vide hvordan det løses bedst. Det kan vi, hos N.C. Johansen & Søn, hjælpe dig med!

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi har fokus på den personlige kontakt og dialogen med vores kunder, hvilket gør at du trygt kan vælge os, til dine kloakeringsopgaver. Kundeservice er afgørende i vores virksomhed, samtidig med vi udfører arbejdet ordentligt og effektivt.

Vi er medlem af