Strømpeforing

Strømpeforing af kloak udføres af specialister

N.C. Johansen & Søn er et erfarent kloakfirma i Odense, der kan hjælpe dig med mange forskellige kloakopgaver. En af disse er strømpeforing, som vi tilbyder billigt og effektivt for kunder på hele Fyn.

Vi har specialiseret os i strømpeforing af kloak og renovering af ledninger.

Vi kan udføre mange kloakrenoveringer uden eller med minimalt opgravning på grund af vores moderne udstyr. Det betyder, at vi kan løse dine problemer hurtigt uden at være til gene.

Virksomheden har eksisteret i over 140 år, hvilket har givet os stor viden og erfaring på området, og det kommer vores kunder til gode. Det betyder nemlig, at vi ved, hvor vigtig personlig kontakt og kundeservice er. Samtidig gør det os bedst til prisen.

Vores arbejdsområder:

Vores service inden for strømpeforing indebærer flere områder, og med vores viden og erfaring kan vi helt sikkert hjælpe dig hurtigt og effektivt med følgende:

  • Strømpeforing op til Ø 300 mm
  • Punktreparationer med partliner fra ø 50 – 600 mm
  • Afpropninger og rottepropper
  • Åbning af grenrør
  • Fræsning af aflejringer

Vi har specialiseret os i strømpeforing og renovering af ledninger i dimensioner fra 75 – 300 mm. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med langt de fleste opgaver og løse dem på optimal vis.​

Vi udfører strømpeforing under kontrolordning

Vi har et stort fokus på kvalitet, og derfor udføres alle vores strømper under kontrolordningen NO-DIG. Optagelsesbevis kan ses på kontrolordninger.dk

Vi installerer Easy liner.

For at kunne løse ethvert komplekst problem har vi to moderne lastbiler og fire erfarne operatører, der har strømpeforing efter NO-DIG, som deres hovedområde.

Vi har mange forskellige kunder i hele landet og henvender os mod alle, lige fra private kunder til virksomheder, offentlige institutioner og så videre.

Vi kan ligeledes hjælpe dig på mange andre områder som spuling af kloakker, kloakrenovering og meget mere.

Vi står klar til at hjælpe dig

Har du problemer med kloakken eller stoppede afløb, må du endelig kontakte os. Vi løser problemet hurtigt og effektiv til en ganske fornuftig pris.

Tommy Harbo Neider

Adm. Direktør

Administrerende direktør siden 2016.
Spildevandsingeniør samt Certificeret TV-operatør DTVK og FA for virksomheden jf. Byggeriets Kvalitets-Kontrolordning.
Har 20 års erfaring i branchen. ​

KONTAKT INFO

  • +45 51 50 02 30
  • tn@ncjohansen.dk

Vi er medlem af