LAD OS HJÆLPE MED DIN KLOAK

Telefon:: 66 12 06 07 - Døgnvagt:: 20 27 96 07 - ​​E-mail:: ncj@ncjohansen.dk

Om kloakfirmaet fra Fyn

Kloakfirmaet N. C. Johansen & Søn er en familieejet virksomhed, som blev stiftet i 1869 af Niels Christopher Johansen, og i dag drives af 5. generation, Kim og Jan Johansen. Kloakfirmaet beskæftiger i dag 30 medarbejdere.

Kloakmirmaets politik har altid været at have en størrelse, hvor vi kan sikre tæt og personlig kontakt til vore kunder. Derudover har vi altid været fokuseret på at levere den rigtige kvalitet til den rigtige pris.

Disse holdninger har været med til at sikre virksomheden en stabil drift i over 140 år. Kloakfirmaet har et godt renomme, en meget loyal kundekreds og en stabil kerne af medarbejdere med stor erfaring og høj sans for kvalitet. For at sikre at dette fortsætter er vi altid fokuseret på at levere total kvalitet.

Der er mange faktorer der skal opfyldes før dette mål kan opnås

Arbejdet skal udføres i henhold til regler og lovgivning, kvaliteten skal være til kundens tilfredshed, arbejdsmiljøet skal tilgodeses, prisen skal være rigtig, medarbejderne skal være tilfredse mm.​

For at kunne overholde regler og lovgivning, er det nødvendigt at kloakfirmaets medarbejdere har den nødvendige specialviden og at de materialer vi anvender opfylder lovmæssige krav. Derfor sørger vi for kurser til vore medarbejder og anvender bla. VA og DS godkendte materialer.

Også arbejdsmiljøet skal sikres og vi er derfor tilmeldt løbende kontrol af BST, for at sikre at vi opfylder de lovmæssige krav. Derudover er vi medlem af Danske Entreprenører og har som den første entreprenør modtaget kvalitetsgodkendelse af Kloakmestrenes Kvalitetskontrol A/S (KK).

Men arbejdsmiljø drejer sig dog også om andet end lovgivning

I dag kan mange af de fysisk krævende opgaver udføres ved hjælp af maskiner, og det er kloakfirmaets holdning at arbejdet skal udføres med mindst mulig fysisk belastning for vore medarbejdere. Derfor sørger vi for at vore medarbejdere har de nødvendige hjælpemidler såsom, gravemaskiner, mini-læssere, løfteværktøjer mm. til rådighed. Dette er også med til at sikre hurtig udførelse af opgaver, med et minimum af gener for vore kunder.

Kloakfirmaet har altid haft tætte bånd til sit lokalområde Odense og Fyn. Det afspejler sig i vores valg af samarbejdspartnere, hvor vi tilstræber at samarbejde med lokale håndværkere og leverandører. Derudover er vi også aktive sponsorer hos flere lokale idrætsforeninger.​

​Lad os besvare dine spørgsmål

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan også altid ringe på: 66 12 06 07.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

​Kontakt os

Højager 22

5270 Odense N

Telefon: 66 12 06 07

E-mail: ncj@ncjohansen.dk

CVR: 81252017

VI MEDLEM AF