LAD OS HJÆLPE MED DIN KLOAK

Telefon:: 66 12 06 07 - Døgnvagt:: 20 27 96 07 - ​​E-mail:: ncj@ncjohansen.dk

N.C. Johansen & Søn Aps er en god og erfaren virksomhed i kloakbranchen, der kan hjælpe dig med en lang række kloakopgaver. Et af de områder vi kan hjælpe dig med, er rensning,spuling og slamsugning af kloakker, med en diameter fra 20 – 1000 millimeter.

Vi har over 140 års erfaring som virksomhed, hvilket har givet os stor viden og erfaring på området, og om hvordan opgaven løses på bedste vis.

Vores udstyr er moderne og vi har 2 biler og 1 slamsuger,der kan hjælpe os med at løse diverse kloakopgaver. Samtidig har vi gode spuleoperatører, der kan rådgive dig og foretage rensning og spuling, hurtigt og professionelt.

Vi gør meget ud af at løse opgaver, uden gener for dig som kunde. Det betyder at vi giver dig mindst besvær og renser eller spuler på en effektiv måde. Det er med til at gøre os bedst til prisen, når det kommer til rensning og spuling.

N.C. Johansen & Søn Aps holder til i Odense og operer primært på Fyn, hvor vi har vores kernegruppe. Det skal dog ikke afholde dig fra at kontakte os, uanset hvor du er bosat i landet og måtte have brug for rensning og spuling.​

Former for rensning og spuling

Der findes flere former for rensning og spuling der kan benyttes, afhængigt af hvilket problem der skal løses. N.C. Johansen & Søn kan hjælpe dig med alle former for rensning og spuling, hvilket inkluderer følgende:

  • Spuling af kloak og fræsning af aflejringer
  • Rodskæring
  • Rensning af køkkenafløb, gulvafløb og faldstammer
  • Oprensning af tagbrønde, vaskeribrønde andre brønde
  • Tømning af fedtudskillere
  • Slamsugning

Vi kan altså hjælpe dig på en lang række områder og du er mere end velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere. Det kan til tider være svært at identificere problemet og vide hvordan det løses bedst. Det kan N.C. Johansen & Søn hjælpe dig med, gennem vores mangeårige erfaring.

Vi har meget fokus på den personlige kontakt med vores kunder, hvilket gør at du trygt kan vælge os, til dine kloakerings opgaver. Kundeservice er afgørende i vores virksomhed, samtidig med vi udfører arbejdet både hurtigt og effektivt.

Kontakt os med det samme, hvis du har brug for hjælp til rensning og spuling, eller andre kloakeringsopgaver.​

​Lad os besvare dine spørgsmål

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan også altid ringe på: 66 12 06 07.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

​Kontakt os

Højager 22

5270 Odense N

Telefon: 66 12 06 07

E-mail: ncj@ncjohansen.dk

CVR: 81252017

VI MEDLEM AF